over ons

Ons verhaal

We zijn net als u. We hebben het ook meegemaakt. Eindeloos in de rij staan, wachten op een huur auto. Minutenlang de receptionist aan moeten kijken (ook al hebben we alle informatie online al ingevuld). Nerveus de kilometerteller in de gaten houden om te kijken of we binnen de beperkingen van het contract blijven. En toen zeiden we: het moet toch beter kunnen! Een auto huren moet toch een simpele, prettige ervaring zijn? Zou het niet eerder om vrijheid dan beperkingen moeten draaien? We realiseerden ons dat dit niet alleen een probleem was – het was een mogelijkheid om het beter te doen!

holland auto

Een nieuw soort autoverhuur bedrijf

Wij hebben passie voor mobiliteit, reizen, en de vrijheid van de open weg. Dus toen we inzagen dat de markt klaar was voor iets beters, zijn we er voor gegaan. We hebben een nieuw soort autoverhuur bedrijf van de grond opgebouwd. Geen achterhaalde systemen of ouderwetse bureaucratie. Maar nieuwe manieren van werken, het gebruik van de modernste technologieën en een start-up mentaliteit waar het draait om betere resultaten voor u.

Simpel, echt, zonder beperkingen

U heeft het waarschijnlijk al opgemerkt, ons motto is: bestuurd door vrijheid. Dat is niet slechts een spreuk. Het is de fundering van al onze diensten. We hebben het autoverhuur proces opnieuw opgebouwd met één simpele, elementaire vraag in gedachten: hoe kunnen we onze klanten meer vrijheid bieden? Vrijheid van beperkingen. Vrijheid van gedoe. Vrijheid van zorgen. De vrijheid om ons gewoon uw wensen te vertellen, uw autosleutels op te halen en te gaan waar u wil. Begroet de vrijheid. Welkom bij Holland Auto.

Onze partners

Kom je bij ons werken?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de automotive branche? HollandAuto biedt persoonlijke en professionele groei en tegelijkertijd marktconforme arbeidsvoorwaarden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Neem contact op

bel 070 331 16 90